Περισσότερα Δυσπρόσιτα σε Αιτ/νια-Ζητάμε άμεσα επαφές τοπικής Β” ΕΛΜΕ Αιτ/νιας με ΚΥΣΔΕ

gymnasioagiosvlasisΧρόνια πολλά για τις ημέρες καταρχάς αλλά η επικαιρότητα τρέχει και ενημερώνουμε για ένα σημαντικό θέμα. Μέχρι 22-01-2018 το ΚΥΣΔΕ καλείται να υποβάλλει στο Υπουργείο τις τελικές προτάσεις για τα δυσπρόσιτα.
Εμείς όμως ως Β΄ΕΛΜΕ Αιτ/νιας θα  πρέπει να έχουμε έτοιμη την τελική πρόταση μας και να ζητήσουμε να  συμπεριληφθούν και Άγιο Βλάσης τουλάχιστον στα Δυσπρόσιτα πλην του Εμπεσού.
Τεχνικά αυτό θα γίνει σύμφωνα με την πρόσκληση του Υπουργείου  αν ζητήσουμε να μοριοδοτηθούν με 10 Μόρια και ο Άγιος Βλάσης, όπως έγινε ήδη από το ΠΥΣΔΕ Αιτ/νιας.
Μας νοιάζει μόνο ο Άγιος Βλάσης; ΟΧΙ, Αν στην Αιτωλ/νια υπάρξουν περισσότερα του ενός δυσπρόσιτα , τότε θα «σηκωθεί» de facto ο πήχης και για την μοριοδότηση των άλλων σχολείων ( Μύτικας, Πάλαιρος, Κανδήλα. Αστακός. Θέρμο κ.α.).
Ας συνεδριάζει 22-01-2018 το ΚΥΣΔΕ, η επαφή πρέπει να γίνει άμεσα με τους αιρετούς του συμβουλίου πολύ νωρίτερα. Για αυτό και πρέπει να προλάβουμε το θέμα εν τη γενέσει του.
Εμείς ως «Συμμετοχή»  λοιπόν ενημερώσαμε ήδη μέσα στις γιορτές το ΔΣ της Β” ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και θέτουμε λοιπόν  ως θέμα στο επόμενο ΔΣ : Ενημέρωση για επαφές με ΚΥΣΔΕ για τα δυσπρόσιτα-μοριοδότηση σχολείων στην Αιτ/νια.
Συνάδελφοι η μοριοδότηση των σχολείων περνάει και από τα πόσα δυσπρόσιτα θα υπάρχουν στην Αιτωλοακαρνανία.
Παραθέτουμε την πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας για τελικές προτάσεις από  ΚΥΣΔΕ ο για δυσπρόσιτα: