Κάρτα μέλους

Η ΟΛΜΕ κάθε χρόνο ζητά και παίρνει για τα μέλη της έκπτωση σε διάφορα βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, σινεμά, θέατρα. Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα στα οποία δικαιούμαστε έκπτωση είναι στην Αθήνα.

Διαβάστε το απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

1. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΟΛΜΕ (2014 – 2015) χορηγείται από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ μόνο σε μέλη οικονομικά τακτοποιημένα για το 2014-2015 και ισχύει μέχρι 31/12/2015.
2.Στην Κάρτα, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, πρέπει απαραιτήτως να επικολληθεί φωτογραφία του δικαιούχου, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή από τα Θέατρα, τους Κινηματογράφους και τους Εκδοτικούς Οίκους.
3. Στα Θέατρα και τους Κινηματογράφους η Κάρτα ισχύει για 2 άτομα.
4. Η έκπτωση στα βιβλία ισχύει μόνον για τον / την κάτοχο της Κάρτας Μέλους και μόνον στα καταστήματα των Εκδόσεων ή τα Βιβλιοπωλεία τους.
5. Η Κάρτα Μέλους 2013 – 2014 ισχύει μέχρι 31/12/2014.
6. Για τη χρησιμοποίηση της Κάρτας οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν αυστηρά τους περιορισμούς της στήλης των «Παρατηρήσεων».

Παρακαλούνται τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να κοινοποιήσουν στα Σχολεία τον Πρώτο Κατάλογο με τα Θέατρα, τους Κινηματογράφους και τους Εκδοτικούς Οίκους.

Επίσης, δείτε τον πρώτο κατάλογο εδώ.

masks[1]

Εμείς, θα προτείνουμε να φτιάξουμε και εδώ στο Αγρίνιο έναν κατάλογο με τοπικές επιχειρήσεις που θα παρέχουν κάποιου είδους έκπτωση στα μέλη μας.

Αναλυτικά:

  • Μειωμένο εισιτήριο στο σινεμά του Αγρινίου
  • Μειωμένο εισιτήριο σε θέατρο.
  • Έκπτωση σε αγορές από τοπικά βιβλιοπωλεία (να δημιουργηθεί κατάλογος).
  • Να πάρουμε προσφορά για ασφάλιση των αυτοκινήτων από διάφορες ασφαλιστικές για τα μέλη μας.
  • Να πάρουμε προσφορές για πακέτα κινητής τηλεφωνίας.

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε και άλλες ακόμη ιδέες για να εμπλουτίσουμε αυτόν τον τοπικό κατάλογο.